Notes160x600
Rollup
ZORICA BRUNCLIK OPISALA KAKO JE IZGLEDAO PRVI SE*S IZMEĐU NJE I NJENOG DRAGOG MUŽA KEMIŠA! ZBOG OPKLADE ME ODVEO U KREVET

ZORICA BRUNCLIK OPISALA KAKO JE IZGLEDAO PRVI SE*S IZMEĐU NJE I NJENOG DRAGOG MUŽA KEMIŠA! ZBOG OPKLADE ME ODVEO U KREVET

MIROLJUB ARANĐELOVIĆ I ZORICA BRUNCLIK SU DANAS U SRETNOM BRAKU, JEDAN OD NAJPOZNATIJIH PAROVA U REGIONU KOJI SE USPJEŠNO ODRŽAVA VEĆ DUŽI NIZ GODINA.

Zoricu Brunclik su novinari pitali kako je upoznala Kemiša i kako su stupili u odnos, a Zorica je rekla kako je nju Kemiš odveo u krevet zbog opklade koju je imao sa svojim prijateljima. Oni su se kladili u to koji će od njih prvi osvojiti srce od pjevačice.

Sama pjevačica kaže kako su jednu noć izašli ona, Kemiš i njegovi prijatelji. Sa njim je odmah osjetila hemiju, a cijelu noć su pričali i bili zajedno. Ostali su do zore tako. Idući put kad su izašli i šetali, Kemišu je palo na pamet da ima u hotelu Metropol prijatelja na recepciji, kojeg je zamolio da im da sobu, njemu i Zorici.

Zorica je odmah pristala na to, iako je bila uzbuđena, mislila je da će nešto zabrljati. Kemiš je bio harmonikaš u njenoj ekipi, a trebali su održati koncert zajedno. Međutim, Zorica kaže kako je to bio najbolji seks koji je ikada imala, tresao se cijeli hotel, a nakon toga se odlučila i udati za harmonikaša.

Komentari