Notes160x600
Rollup
Ženski temperament određuje krvna grupa: Ima onih koje su “zvijezde”, ali i onih koje su idealne supruge

Ženski temperament određuje krvna grupa: Ima onih koje su “zvijezde”, ali i onih koje su idealne supruge

Svi će se složiti da na temperament utječe mnogo faktora, od raznih psiholoških karakteristika kao što je stabilnost emocija pojedinca, energičnost njihovog djelovanja, zatim brojne individualne osobine ponašanja, a kada je u pitanju određivanje temperamenta postoji zaista veliki broj pristupa i metoda kojima se možete poslužiti prilikom rješavanja ovog zanimljivog pitanja. Tako je naprimjer kod Japanaca praksa da se pridržavaju teorije da su osobine nečijeg temperamenta povezane sa njihovom krvnom grupu. U današnjem članku vam donosimo šta oni zapravo smatraju da krvna grupa diktira, a nećete biti prvi ako se iznenadite koliko su tačni i precizni bili u ovoj analizi.

0 krvna grupa
Žene koje imaju ovu krvnu grupu su u globalu jako egoistične, te u svojim vezama znaju da budu jako ljubomorne, ali i strastvene, pa tako nije čudo ako su one dominantniji partner koji će u svakom pogledu da pokušavaju da kontrolišu svoje partnere. Njihova najveća vrlina jeste što nesebično pružaju podršku svojim partnerima, pa će tako da iz pozadine pomažu izgradnju karijera svojih supruga.

A krvna grupa
Ova krvna grupa je karakteristična za žene koje se mogu pohvaliti izuzetnim strpljenjem, te će se za njih svi složiti da su druželjubive, disciplinirane, ali i nesebične. Vrlo su stidljive kada su u pitanju ljubavi odnosi ili barem na početku veze.

B krvna grupa
Ove žene su jako fleksibilnog karaktera, te im odgovara i usamljenički tip života, ali znaju da budu zvijezde u društvu. U partnerskim odnosima često djeluju nedodirljive i poprilično zahtjevne, pa se teže odluče za brak, ali su kao majke i supruge jako odane i posvećene.

AB krvna grupa
Ove dame su jako uravnotežene i osjećajne, a u svakom pogledu su u svom životu taktične iako jako teško donose odluke zbog sumnji i unutarnjih sukoba. Njihov tip muškarca jeste onaj iskreni, ali i avanturistički koji će ih izvući iz zone komfora.

Komentari