Notes160x600
Rollup
ŽENSKA OBUĆA KOJU MUŠKARCI IZRAZITO PREZIRU I MRZE, PRVO MJESTO JE ZAISTA IZNENAĐUJUĆE!

ŽENSKA OBUĆA KOJU MUŠKARCI IZRAZITO PREZIRU I MRZE, PRVO MJESTO JE ZAISTA IZNENAĐUJUĆE!

Ne trebate biti veliki mislilac i poznavalac muških glava, da biste znale kako im omiljena ženska obuća baš i nisu uggsice, crocsice ili balerinke. Ali složit ćete se da ni u najluđim snovima ne bismo pogodili da su im ove sandale najomrženiji ženski “predmeta”.

Pazite sad – wedge sandale!

Da. Muškarci preziru upravo ove sandale i često će u vas gledati sa gnjevom kada vide da ste pristalica istih i da ih nosite. Naravno muški dio vaše “publike” nisi ljubitelji visoke obuće zbog estetike – baš suprotno, erotika pokreće njihove misli kada vas vide u izazovnim visokim potpeticama.

Istraživanja prestižne stranice CouponCodes4u ispitala su više od 200 muškaraca da li obraćaju pažnju kakvu obuću žene zapravo nose. Odgovor je bio potvrdan.

Dok je čak 300 ljudi sudjelovalo u anketiranju gdje smatraju kako njihova partnerica ili izabranica ima jako loš ukus kada je u pitanju odabir cipela.

Nakon wedge sandala dolaze neizostavne uggsice (67%),  crocsice (63%), platforme su na četvrtoj poziciji (58%), a slijede ih japanke (55%), mokasinke (49%) te Mary Jane cipele (42%) i balerinke (37%).

Komentari