Notes160x600
Rollup
Zbog PICE Srbin u Kambodži završio u ZATVORU

Zbog PICE Srbin u Kambodži završio u ZATVORU

Ovih dana internetom kruži vijest o čudnomdogađaju koji se desio  u Kambodži. Naime Srbin koji je živio tamo pokušao da zapali piceriju.

Prema riječima šefa policije u Kambodži osoblje koje je radilo u restoranu odbilo je da Milošu. M isporuči picu nakon čega ih je on napao, a posle htio i da zapali čitav lokal.

Braneći se iz restorana, picerije ” Jungle Bar” su rekli kako nisu trenutno imali spremljenih pica kada je Miloš došao da jede. Posle njihovog odbijanja došlo je do konflikta koji je eskalirao nasiljem.

Naime, Miloš.M vlasnika ovog bara optužio je za diskriminaciju jer ne pripada tom mjestu i nije njen stanovnik.

Iz policije opisuju čitavu scenu gdje kažu da se Srbin kasno uvečer prošetao do bara gdje je zatražio picu ali nije mogao da bude uslužen jer su se pice prodale. Kada je vidio da ostale mušterije jedu picu optužio je vlasnika za diskriminaciju a zatim pokušao zapaliti lokal.

Nakon ovog događaja policija je privela Miloša, a Sud je odlučio dag a pošalje u zatvor jer se tereti za prebijanje dvoje ljudi i pokušaja uništavanja tuđe imovine.

”Njegova sreća je bila što se vatra na vrijeme zasutavila pa nije izazvala neke veće materijalne štete na lokalu.”- istakla je policija

 

Komentari