Notes160x600
Rollup
Zbog ovoga nijedan policajac nije mogao da zadrži suze: O ovoj nesvakidašnjoj nesreći svi pričaju (Foto)

Zbog ovoga nijedan policajac nije mogao da zadrži suze: O ovoj nesvakidašnjoj nesreći svi pričaju (Foto)

Nedavno je jedna priča ujedinila sve američke policajce, a bez ikakve sumnje je da su sa njima suosjećali I službenici iz svih drugih dijelova svijeta.

Naime, nedavno su svjetski mediji proširili priču o jednom kamionu koji se zapalio, a ono zbog čega su policajci bili slomljeni kada su stigli da izvrše uviđaj, bilo je to što je taj kamion prevozio krofne, a stereotipi o policajcima I krofnama su svima uveliko već poznati. Upravo na taj račun su svi oni odlučili I da se našale, a ubrzo su njihove šale postale viralne I obišle cijeli svijet.

Naime, prvo je njih nekoliko napravilo slike pored tog kamiona koji se zapalio I oduzeo im ono što najviše vole, a onda su to podijelili I na društvenim mrežama, gdje su fotografije privukle veliku pažnju I dobile brojne pozitivne komentare od svih onih koji su se od srca nasmijali na ove šale koje su napravili policajci.

Neki od njih tvrde da uopšte njima to nije smiješno, nego da im je žalosno sve što se izdešavalo tim jadnim krofnama, koje policajci vole više od bilo čega I bilo koga drugoga, barem oni tako tvrde.

Kako god, svi se nadaju da će gubici u Sjedinjenim Američkim Državama biti što prije nadomješteni, kako policajci ne bi pali u depresiju zbog svojih omiljenih poslastica, koje su im glavna inspiracija svakog dana da se boje sa zločnicima I kriminalom I da čuvaju obične građane od svih prijetnji koje se nalaze iza svakog ćoška danas, na našu ogromnu žalost. Slažete li se s nama?

Komentari