Notes160x600
Rollup
Zbog ove situacije kćerka Džekija Čena postala beskućnik

Zbog ove situacije kćerka Džekija Čena postala beskućnik

Svima dobro poznat lik na malim ekranima, ali ujedno i mnogima omiljena filmska ličnost Džeki Čen jedan dio života je kako on kaže uradio pogrešno.

On smatra da je veza sa Ng Ji-Lei bila afera i greška koja je iz toga proizišla je za njega fatalna, a to je da je dobio sa istom tom djevojkom i kćerku sa kojom danas nije u kontaktu.

Naime, njegova kćerka Eta je zbog nepodržavanja njene veze sa djevojkom Endi Otom i svojih homofobičnih roditelja odlučila da iako ima 19 godina napusti kuću sa svojom djevojkom.

Smatrajući da je njihova ljubav zaista jaka i pošto se njih dvije mnogo vole, ove dvije djevojke su se oglasile putem You Tuba da bi ustvari ispričale čitavu situaciju u kojoj su se njih dvije našle.

Kćerka poznatog glumca kaže kako očekuje pomoć od ostalih,a navodi i da se obratila i policiji i bolnicama i LGBT organizacija.

Iako se obratila svima njima Eta i njena djevojka Endi nisu dobile nikakvo razumijevanje od istih, pa su prešle na jače oglašivače tačnije društevnu mrežu.

 

”To je razlog zašto se obraćamo ovako. Ne znam šta da radimo i zato vas molimo da ovaj video podelite kako bi javnsot videla da dvoje koji se vole nemaju način” – rekla je Eta

Video u nastavku

Komentari