Notes160x600
Rollup
Zbog Marije Šerifović i njenih uvreda je napustila “Zvezde Granda”: Danas ima završen fakultet i postala je majka

Zbog Marije Šerifović i njenih uvreda je napustila “Zvezde Granda”: Danas ima završen fakultet i postala je majka

Jedno od najpopularnijih muzičkih takmičenja u regionu je u svakom slučaju Zvezde Granda, koje već godinama, bez obzira na to što se stalno pojavljuju neke nove emisije i programi, zaista nema jake konkurencije po pitanju gledanosti.

Razlog zbog kojeg to tako odavno stoji, jeste što su se producenti ove emisije pobrinuli da svojim gledateljima svake emisije pruže nezaboravnu atmosferu i pravi šou program, koji na nivou održavaju članovi žirija. Upravo o tome je prije nekog vremena govorila Marija Šerifović, zbog koje je jedna takmičarka odustala od takmičenja.

Naime, riječ je o Dunji Popović koja je bila posebno draga kod publike kako se za svaki svoj nastup itekako pripremala kada je riječ o scenografiji i o kostimima koje je jako često mijenjala. To je prolazilo jedno vrijeme kod većine, ali onda joj je Marija Šerifović rekla istinu u lice.

Poručila je Dunji da svi znaju da u takmičenju imaju dvije vrste kandidata, oni talentovani i oni koji su tu da prave šou, a da Dunja spada u ovu drugu skupinu. To je mladu pjevačicu itekako uvrijedilo, pa je samo napustila binu, a da nije sačekala ni komentare ostalih članova žirija, ni baraž, pa samim tim nije ni prošla dalje, niti se ikad više prijavljivala.

Nakon svega što se izdogađalo, u intervjuu koji je dala za Express tabloid je rekla da je zahvalna produkciji na šansi koju su joj pružili. Kasnije se udala i dobila sina, a u međuvremenu je i diplomirala na Učiteljskom fakultetu u Beogradu tako da sada ima i svoju diplomu.

Komentari