Notes160x600
Rollup
Zamolila je baku da je probudi ujutru, a onda je prespavala: Bakin izgovor je nasmijao do suza cijeli region (Foto)

Zamolila je baku da je probudi ujutru, a onda je prespavala: Bakin izgovor je nasmijao do suza cijeli region (Foto)

Na internetu skoro svakog dana imamo priliku da vidimo neke zaista zanimljive fotografije, koje nam izmame osmijeh na licu, a u današnjem članku vam donosimo nešto što bi vam moglo popraviti cijelu situaciju.

Naime, nedavno je u regionu postala viralna fotografija razgovora između unuke I bake, nakon što je unuka navečer zamolila baku da je probudi, kako ni u kom slučaju tog jutra nije smjela da prespava. Kako god, baka je pristala, vjerovatno već naviknuta na to da često radi ovakve vrste usluga za svoju unuku.

Ipak, baš sljedećeg jutra, baka je bila ta koja se uspavala, ali na svu sreću, unuka se probudila na vrijeme, ali to je nije spriječilo da pošalje poruku svojoj baki, kako bi je malo zezala. Tada joj je ona priznala na što je trošila vrijeme sinoć I zbog čega se nije probudila na vrijeme, pa je tako nije uspjela ni probuditi. U nastavku pročitajte tu njihovu prepisku koja je kasnije mnoge nasmijala.

Sigurno se I unuka od srca nasmijala ovim bakinim izgovorima, ali najbitnije je da ona nije prespavala svoje obaveze tog jutra, kako joj u tom trenutku sigurno to što je baka razočarala I ne bi bilo toliko simpatično.

Komentari na društvenim mrežama su bili jako pozitivni po pitanju ovog razgovora, a mnogi su izjavili da su ljubomorni na odnos koji ova baka I unuka imaju, te da bi rado I oni da tako imaju nekog člana porodice sa kojim će biti posebno bliski. Da li vi imate nekoga sa kime ste jako dobri u svojoj daljoj porodici?

Komentari