Notes160x600
Rollup
Za pola sata je zaradila sebi stan u Beogradu: Zbog ove pjesme su Hrvati obasipali novcem Sandru Afriku (Video)

Za pola sata je zaradila sebi stan u Beogradu: Zbog ove pjesme su Hrvati obasipali novcem Sandru Afriku (Video)

Jedna od najatraktivnijih pjevačica na domaćoj estradi je bez ikakve sumnje Sandra Afrika, koja je u proteklih nekoliko godina, koliko je prisutna na sceni, uspjela da napravi karijeru na kojoj bi joj zaista mnoge kolegice s pravom mogle da zavide.

Jako je tražena kada su u pitanju neke slave i veselja, a najbolji dokaz vam donosimo u našem današnjem članku. Naime, kako je nedavno Sandra Afrika nastupala na jednom veselju u Hrvatskoj, neko je zabilježio trenutak atmosfere, i to baš kada je Sandra pjevala za goste pjesmu „Vidovdan“, a malo ko je uspio da ostane ravnodušan kada je ova pjesma počela. To se ubjedljivo najbolje vidi po tome koliko gosti tokom ove pjesme nisu bili škrti.

Naime, dok je izvodila ovu pjesmu, Sandru su obasipali novcem sa svih strana, a neko od posmatrača je prokomentarisao da je pjevačica u roku od samo pola sata uspjela sebi da zaradi jedan jako dobar, raskošan stan u Beogradu.

Iako to možda zvuči apsurdno, činjenica je da živimo u takvom svijetu, te da ukoliko su pjevači dobri u onome što rade, da zarađuju nenormalno velike sume za samo jednu noć. Osim što njihovi menadžeri naplate velike svote tako što ih angažuju, tu su uvijek i dodatni bakšiši koji nisu baš tako sitni.

U nastavku možete da pogledate video prilog koji vas u svakom slučaju neće ostaviti ravnodušnim. Komentari na društvenim mrežama su bili brojni, a ne može se baš reći da je svima na ovom veselju bilo drago što je pjevačica odnijela baš tako veliku svotu kući.

Komentari