Notes160x600
Rollup
Za ovim trendom krečenja je poludio cijeli svijet: Riječ je o jeftinom triku koji svako treba probati

Za ovim trendom krečenja je poludio cijeli svijet: Riječ je o jeftinom triku koji svako treba probati

Nakon što u današnjem članku pročitate neke od najboljih savjeta i trikova kad je u pitanju čišćenje vašeg doma, koje vam donosimo od najpoznatijih svjetskih profesionalaca, vaš život više neće biti isti.

Sredstvo za drvene podove

Prvo sredstvo na našoj listi jeste miks nekoliko šolja sirćeta i sapuna, koje će vam ponuditi ekološko i domaće sredstvo kojim ćete uspjeti da imate blistave i sjajne podove, a uz to ćete da uštedite i novac koji biste bacili na hemijska sredstva.

Čišćenje mikrovalne

Ukoliko ste u potrazi za načinom da jednostavno očistite svoju mikrovalnu, bez da je izgrebete i očistite, onda pomiješajte sirće i vodu u jednoj posudi, a zatim je stavite u mikrovalnu na nekoliko minuta. Rezultati će vas oboriti s nogu.

Trik za krečenje

Ukoliko ste nezadovoljni s tim kako vaši zidovi izgledaju, u nastavku vam donosimo video sa potpuno novom metodom za krečenje, koja je mnoge oduševila. Saznajte o čemu se radi.

Požutjeli jastuci

Bijele posteljine, plahte i jastučnice su najčešći izbor u većini domova, kako se ova boja uklapa bez obzira na to kako ste uredili svoj dom. Ipak, veliki problem sa kojim ćete se susresti kad tad jeste žuta boja koju jastuci poprime vremenom. Ipak, postoji način da im vratite stari sjaj i svježinu. Sve što treba da uradite jeste da jastuke operete izbjeljivačem, sodom bikarbonom, praškastim deterdžentom i onim tečnim.

Mašina za suđe

Ukoliko želite da očistite svoju mašinu, onda će vam biti potrebni soda bikarbona, sirće i izbjeljivač, a onda će da miriše i da izgleda kao da je potpuno nova i tek kupljena.

Komentari