Notes160x600
Rollup
Vranješ se oglasio poslije skandala sa Karleušom i Tošiću poslao brutalnu poruku: Ovo Jelena neće moći da izdrži (Foto)

Vranješ se oglasio poslije skandala sa Karleušom i Tošiću poslao brutalnu poruku: Ovo Jelena neće moći da izdrži (Foto)

Nedavno je bosanskohercegovački fudbaler, Ognjen Vranješ na svom nalogu na društvenoj mreži postavio fotografiju koja je podigla puno prašine zbog jednog komentara koji se našao ispod nje.

Naime, već sedmicama su u centru medijske pozornosti u cijelom regionu Jelena Karleuša i mladi fudbaler, koji su navodno imali aferu duže vrijeme prije nego je sve pošlo po zlu, a njihov sukob je eskalirao kada je Vranješ podijelio eksplicitne fotografije na kojima je navodno Jelena sa medijima u Srbiji.

Slike su se brzinom svjetlosti proširile internetom, a Jelenini pokušaji da demantuju da je to ona na slikama su se činili uzaludnim. Ipak, sukob se ni na tome nije završio, te je to bio početak rata na društvenim mrežama između fudbalera i pjevačice, koji će se vjerovatno nastaviti i na sudu. Mnogi su mislili da će ovaj skandal da uništi brak između Duška Tošića i Jelene Karleuše, ali njih dvoje su ostali zajedno bez obzira na sve.

Nedavno je Ognjen postavio jednu svoju fotografiju na Instagram, a komentar koji se pojavio ispod, bio je napisan u ime Duška Tošića, koji je poručio Vranješu da će mu platiti kad se ovaj vrati „iz Japana“.  Iako Vranješ dosad nije reagovao na ovakve komentare, odlučio je da na ovaj ipak odgovori.

Ispod je napisao da autor komentara treba da se dogovori sam sa sobom gdje se nalazi, u Kini ili Japanu, a tek onda da nešto dalje komentariše. Iako je očigledno da ovo nije pisao Tošić, Vranješ je očigledno htio da isprovocira Jeleninog muža na ovaj način.

Komentari