Notes160x600
Rollup
Vranješ izbezumljen, ovo nije očekivao: Direktor Anderlehta donio odluku koja će fudbaleru promijeniti život

Vranješ izbezumljen, ovo nije očekivao: Direktor Anderlehta donio odluku koja će fudbaleru promijeniti život

Bosanskohercegovački fudbaler, Ognjen Vranješ je ovih dana u centru medijske pozornosti nakon što su se na internetu pojavile fotografije koje je navodno s njim razmjenjivala Jelena Karleuša.

Zbog te situacije, nogometaš je sebi dao za pravo da sedmicama ne dolazi na treninge, ali ni u najluđim snovima nije sanjao da će mu njegov klub ovako brzo lupiti šamar da ga vrati u realnost. Direktor i uprava kluba su donijeli odluku da Vranješ više za Anderleht neće nastupati.

Kako je objavio Mihael Feršueren, odluku su donijeli kako bi sačuvali mir u klubu, a do kraja sezone, dok mu ne istekne ugovor, Vranješ će nastupati samo za rezervni sastav (U21) Anderlehta. Za javnost su saopštili da će u obzir uzeti i eventualne ponude drugih klubova koji bi bili zainteresirani za transfer, ali ako do toga ne dođe, Vranješ se svejedno više neće pojaviti na travnjaku u njihovom dresu.

Ovaj potez upave je bio posve očekivan, a ako je suditi po brojnim komentarima na društvenim mrežama, mnogi ga itekako i odobravaju, s obzirom na medijsku pompu koja se digla u posljednjih nekoliko sedmica oko Karleuše i Vranješa.

Teoretičari zavjere su pretpostavili da je Vranješ bio dio urote protiv poznate pjevačice, kako je u javnosti odavno imao sliku kao neko ko će sve učiniti za pet minuta slave, a ako je to tačno, ovaj put će da zažali svoju želju za popularnošću, koja će sada da ga košta njegove cijele karijere. Bez ikakve sumnje je da ga dugo nećemo vidjeti ni u dresu reprezentacije BiH.

Komentari