Notes160x600
Rollup
Voditelj priznao da koristi nedozvoljene supstance kako bi izgledao mladoliko: Šokirao javnost!

Voditelj priznao da koristi nedozvoljene supstance kako bi izgledao mladoliko: Šokirao javnost!

Milan Kalinić poznato medijsko lice prepoznatljiv je što iz godine u godinu plijeni svojim mladolikim izgledom.  Vjerujemo da ste se  vi zapitali koje ja tajna njegovog mladolikog izgleda, te kako se opire tome da ga stignu godine.

Upravo zbog svih tih pitanja sa kojim se voditelj svakodnevno susreće, odlučio je gostovati u jednoj emisiji kako bi otvoreno progovorio o svemu što zanima javnost.

U istoj emisiji u kojoj je gostovao Milan Kalinić, gost je bio mladi pjevač Leon, za kojim djevojčice naprosto lude, jer njegov fizički izgled je san svake djevojčice.

Upravo zbog svega toga pjevačica je u jednom trenutku svoje emisije konstatovala kako  jedino Leon može da parira Milanu.

On nije mogao da prešuti na konstataciju voditeljice, te je demantovao njenu tvrdnju i rekao kako je drastična razlika između njega i Leona, samim tim što Leon ima samo 20 godina i prirodno je da je mlad i fizicki privlačan, dok je za fizički izgled voditelja Milana kako navodi zasluženo plivanje uz upotrebu nedozvoljenih supstanci.

Javnost je bila u šoku i nevjerici zbog njegove konstatacije.

Komentari