Notes160x600
Rollup
Vježba pomoću koje će vaša stražnjica da bude savršeno oblikovana i zategnuta: Svi će se okretati za vama (Video)

Vježba pomoću koje će vaša stražnjica da bude savršeno oblikovana i zategnuta: Svi će se okretati za vama (Video)

Bez ikakve sumnje je da bi najveći broj djevojaka bilo voljno da vrijedno radi na sebi, ako im neko garantuje da će do ljeta imati savršeno tijelo.

Ukoliko i vi spadate u tu grupu, u današnjem članku vam donosimo set vježbi za koje se savjetuje da se rade dva do tri puta sedmično, a bez ikakve sumnje je da ćete i prije ljetne sezone imati tijelo na kojem će vam mnogi da zavide. Naime, osim što ćete na ovaj način da učvrstite svoje noge, zategnut ćete i svoju zadnjicu.

Prvi korak jeste da u početnom stavu raširite svoje noge u širini ramena, a zatim desnom nogom zakoračite što više možete u stranu, te čučnite na nju. Lijeva noga vam tad treba da bude u potpunosti istegnuta, a od velikog značaja je da držite ispravljena leđa radi ispravnog položaja, a da vam stopala budu ravna sa podom.

Vježbu treba da ponavljate između 8 i 12 puta sa desnom nogom, a onda istu vježbu ponovite i sa svojom lijevom nogom. Slobodno u jednom vježbanju uradite 3 ili 4 seta vježbi, kako ćete tad najbrže vidjeti prve rezultate, koji će naprosto da vas oduševe, ali i da vas motivišu da ne odustajete, nego da nastavite sa radom na sebi, kako vam je to najbolja investicija vremena ikad.

Jedna fitnes instruktorica je snimila kako ove vježbe treba pravilno raditi, pa je taj video postavila na Youtube nalog. U nastavku pogledajte kako to otprilike treba da izgleda, posebno ako imate nekih nejasnoća, a svejedno vam je bolje da vidite kako to zapravo funkcioniše.

Komentari