Notes160x600
Rollup
Više ni ne liči na sebe: Nekada je bio najpoznatiji detektiv, a danas ga ne biste ni prepoznali (Foto)

Više ni ne liči na sebe: Nekada je bio najpoznatiji detektiv, a danas ga ne biste ni prepoznali (Foto)

Jedna od najpopularnijih kriminalističkih serija na domaćem prostoru je bez ikakve sumnje CSI Miami, koju svi pamtimo po legendarnom detektivu Horatiu Caineu.

David Caruso, koji je imao priliku da tumači lik poznatog detektiva od 2002. Pa sve do 2012. godine je ostao zapamćen baš po ovoj ulozi, a bez ikakve sumnje je da mu je ona i kasnije otvorila brojna vrata i pružila mu brojne prilike koje možda u nekom drugom slučaju ili da je glumio u nekoj drugoj seriji i ne bi dobio niti bi mu se pružile.

Iako nije riječ o jednom od onih klasičnih glumaca koje stalo viđate po društvenim mrežama ili o čijem životu čitate u medijima, Caruso i njegov prepoznatljivi izgled su nam ostali zabilježeni u nekom dijelu mozga, čak i ako niste bili baš neki strastveni ljubitelji ove serije, nego ste, kao i mnogi drugi, pogledali samo povremeno neke epizode.

Riđa kosa, svijetle oči i naočale su bili i ostali prepoznatljivi znak ovog detektiva, ali ipak, glumac koji ga je tumačio danas i ne liči baš na sebe iz dana dok je igrao u CSI Miamiju. U nastavku pogledajte kako to on izgleda, a ovakvog ga vjerovatno ne biste ni prepoznali da ga nekad sretnete na ulici.

Komentari na društvenim mrežama na račun njegovog izgleda su itekako brojni, te iako mnogi shvataju da su godine učinile svoje, te da se on i zapustio, ima i onih kojima je baš krivo što se David doveo u ovakvo stanje, te da sa ovakvim stavom nigdje više neće dospjeti.

Komentari