Notes160x600
Rollup
Veza na koncu Rade i Harisa zbog rasprava o poslu

Veza na koncu Rade i Harisa zbog rasprava o poslu

Možda i jedan od najljepših parova na srpskoj estradi Radmila Manojlović i Haris Berković svoju vezu gaje od 2016 godine,a uvijek je bila na udaru.

Svi su bili ubijeđeni da je njihova veza jako stabilna i funkcionalna međutim niko ne zna šta se krije iza paravana.

Njih dvoje također imaju jako prepirka i problema i čak se dovodi u pitanje i opstanak njihove veze i to sve kako Rada kaže zbog njihovog posla.

Njena drugarica je također prokomentarisala kako su njihove obaveze neusklađene i kako su jedini problemi kod njih oko njihovih nastupa i pjesama.

”Ne mogu da usklade obaveze i planove, sve što isplaniraju padne u vodu i sve se manje viđaju zbog obaveza. Sa druge strane, Rada je besna jer joj se Haris previše meša u posao. Nastavi li se ovako, nastaviće svako svojim putem, iako se mnogo vole, ona je malo-malo u suzama”- rekla je drugarica Radina.

Iako Rada nije pomenula raskid nije ni negirala s obzirom da je rekla kako joj jako smeta što se to tako dešava između njih.

“Stalno se mešamo jedno drugome u posao. Moramo jednom da kažemo: “Stop, više mi se ne mešaj u posao!”, rekla je Rada

Harisu se sviđaju Radine pjesme i njena nova pjesma sa Leonom je također dobra ali se Harisu više sviđaju pjesme poput ”Metropola” i ” Nikada više”.

Komentari