Notes160x600
Rollup
Vesna Zmijanac otkrila detalj o Dragani Mirković: Jednu stvar joj nikada neće zaboraviti!

Vesna Zmijanac otkrila detalj o Dragani Mirković: Jednu stvar joj nikada neće zaboraviti!

Javnosti je poznato da su Dragana Mirković i pjevačica Vesna Zmijanac odlične prijateljice duži niz godina. Vesna Zmijanac za svoju kolegicu i prijateljicu ima samo riječi hvale. Kako kaže Vesna bogati ste onoliko koliko imate pravih i iskrenih prijatelja. Navela je i to kako je Dragana Mirković od samog početka njena najveća podrška.

Vesna nam je otkrila kako joj se Dragana dosta puta u životu našla tu da joj pomogne kada dođe neki problem, a isto tako postoji jedna situacija koju Vesna Zmijanac nikada neće zaboraviti, a tiče se upravo njihovog prijateljstva i početka druženja.

Naime, od početka svoje karijere Vesna se trudila da konstantno snima nove pjesme i spotove. Jednom prilikom bila je baš aktivna da je skoro svaki dan nešto snimala, i kada je došlo vrijeme za snimanje spota “ Crni kaput” Vesna je shvatila da joj fali crni kaput. Vidjevši to sve, bez oklijevanja Dragana je odmah dala na posudbu svoj kaput, koji je Vesna iskoristila za spot svoje pjesme.  Taj gest Vesna nikada neće zaboraviti, i sjeti se toga svaki put kada čuje tu svoju pjesmu.

Komentari