Notes160x600
Rollup
VAŠA VISINA ĆE VAM OTKRITI I KAKVA STE VI ZAPRAVO OSOBA!

VAŠA VISINA ĆE VAM OTKRITI I KAKVA STE VI ZAPRAVO OSOBA!

Tačnost ovog testa doseže čak visokih 90%.

Potrebno je samo odrediti vašu visinu i pogledati rezultate koji se nalaze ispod.

140-150 cm

Iskrena i pametna osoba. Veliki mislilac čije su misli i ideje najvažnija stvar. Volite o svemu dataljno i mnogo razmišljati. Inovativna ste osoba i u vezi sa partnerom želite što više da naučite, a ne da kritikujete. Uvijek se trudite donositi ispravne i promišljene odluke iako se većina ne slaže sa vama.

150-160 cm

Prava filozofska osoba. Pored vas nikog nema ko vam je ni sličan, često ste shvaćeni pogrešno i upravo vas to i boli. Neophodan vam je lični prostor u kojem tražite svoju kreativnost i imate vremena za sebe i svoje misli. Vi ste čisti primjer kako od života izvlačite maksimum i uvijek viditi svjetlo na kraju tunela.

160-170 cm

Zanimljiva i jaka ličnost. Veliki ste istinoljubac. Odgovorna osoba koja se voli brinuti o drugima. Imate izrazito povjerenje od drugih ljudi jer ste snažna, komunikativna, brza i duhovita ličnost. Omiljeni ste u svakom društvu.

170-180 cm

Dominanta osoba koja je također i nezavisna. Oslanjate se samo na sebe i znate ostati jaki zbog osoba koje volite. Jasno znate šta želite i tome bez imalo straha idete u susret.

Komentari