Notes160x600
Rollup
Užasno : Svi su se zgrozili kada su vidjeli šta Maca krije iza kreveta!

Užasno : Svi su se zgrozili kada su vidjeli šta Maca krije iza kreveta!

Takmičari Zadruge već duže vrijeme pokušavaju otkriti šta to stvara smrad u njihovoj spavaćoj sobi. Smrad su locirali kod Macinog kreveta, a kada su se približili doživjeli su šok.

Učesnici nisu mogli da vjeruju šta vide, iza Macinog kreveta našla se kesa puna crva, a na pitanje odakle crvi Maca se nasmijala, ali kasnije je otkrila pravi razlog.

Naime, Maca je odlučila uzgajati crve kako bi takmičarima koji je vrijeđaju, i čine stvari koje njoj ne odgovaraju ostavljala crve ispod jastuka.

Takmičari su bili u najmanju ruku zgroženi, i smatraju kako je jezivo to što Maca planira da uradi. Voditelj Ognjen Amidžić obavio je razgovor sa Macom, a u toku emisije Maca osim što je priznala da je istina sve o čemu se šprekuliše, navela je i kako će nastaviti da gaji crve, i kako planira da ih ostavi ispod Luninog i Slobinog jastuka.

Isto tako Maca navodi kako se drastično promijenila, i kako se nada pobjedi, koliko god se drugi učesnici nervirali kada god bi to Maca spomenula.

Pogledajte kako je tekao razgovor Maca i Ognjena Amidžića : https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=skyICz6Mmew

Komentari