Notes160x600
Rollup
UPOZNAJTE ŽENU KOJOJ JE BIVŠI ČOVJEK UNIŠTIO ŽIVOT : Ne mrzi ga, nego mu se čak i zahvaljuje!

UPOZNAJTE ŽENU KOJOJ JE BIVŠI ČOVJEK UNIŠTIO ŽIVOT : Ne mrzi ga, nego mu se čak i zahvaljuje!

Da su žene najosjetljivije u periodu trudnoće jasna je stvar. Upravo u tim trenucima podrška i razumijevanje druge strane treba da bude na zavidnom nivou, ali da to nije uvijek tako govori i priča jedne žene koja je željela podijeliti svoje životno iskustvo sa javnošću.

Naime, poslije dvije godine braka ova žena saznala je da je suprug redovno vara. Njihova kćerka imala je tek tri nedjelje kada je ova žena bila suočena sa činjenicom da njen suprug ima već dugo vezu sa drugom ženom. Za ženu u tom periodu ne postoji ništa gore.

Poslije suočavanja sa istinom njen suprug odlučio je biti potpuno iskren i priznao joj je kako već odavno ne gaji emociju prema njoj, niti osjeća bilo kakvu hemiju između njih.

Nakon svih saznanja spakovala je svoje stvari, uzela djevojčicu i utočište našla kod svojih roditelja. Kako kaže svog sada već bivšeg supruga ne mrzi, naprotiv veoma mu je zahvalna.

Zahvalna mu je zbog tri razloga, poslije svega što je s njim prošla postala je osoba kakva je oduvijek željela biti,  druga stvar zbog koje mu je zahvalna ogleda se u njenoj hrabrosti da se do kraja bori za sebe i da ne odustaje, a od svega najviše mu je zahvalna zbog toga što je od nje napravio ovakvu osobu kakva je sad, I što će je kćerka upravo takvu upoznati.

Komentari