Notes160x600
Rollup
Ukrao je novi BMW od svoje majke i otišao da se provoza: Njena reakcija je nasmijala cijeli svijet (Video)

Ukrao je novi BMW od svoje majke i otišao da se provoza: Njena reakcija je nasmijala cijeli svijet (Video)

Ovih dana je cijeli svijet pričao o snimku majke koja je jurila za svojim 13-ogodišnjim sinom, nakon što je bez dozvole uzeo njen novi BMW, samo kako bi se provozao sa prijateljem. Naime, dječak Aaron je isključio WiFi u kući, kako bi se isključile i sigurnosne kamere, a tako majka koja je bila na poslu nije vidjela da joj dječak uzima automobil iz garaže. Potom je sjeo u automobil i otišao po svog prijatelja, a nije prošlo dugo prije nego je majka saznala šta se dešava.

Brzo je sa kćerkom otišla tražiti sina, a pravi šou je nastao kada su ugledali automobil na cesti. Kada je sin vidio da ga je majka pronašla, počeo se smijati, ali kada je ugledao remen koji je ona nosila u ruci, osmijeh sa lica je iste sekunde nestao. Tako da je ona istukla na licu mjesta, a sve to je snimila sestra ovog dječaka, čiji je video postao viralni hit. U nastavku pogledajte šta se sve izdešavalo.

Poslije toga su brat i sestra zajedno stali pred kameru i svima ispričali šta se sve dogodilo tog dana, a ponovo je veliki broj ljudi rado pogledao i poslušao ovu komičnu priču o kojoj se već danima priča.

Ukoliko vas zanima šta se dalje dešavalo, u nastavku članka vam donosimo i taj novi video koji su sestra i brat snimili, pa saznajte i sami kako je kasnije majka kaznila dječaka i koliko je bila ljuta zbog onoga što se on usudio uraditi tog dana, koji će dugo pamtiti.

Komentari