Notes160x600
Rollup
Ugledala dijete koje u sred noći sjedi na cesti: Nije ni svjesna u kakvoj životnoj opasnosti se našla!

Ugledala dijete koje u sred noći sjedi na cesti: Nije ni svjesna u kakvoj životnoj opasnosti se našla!

Da je došlo vrijeme u kojem kriminalci ne biraju načine kako bi došli do svog plijena jasno je svima nama. Slobodno možemo reći kako su naši strahovi opravdani.

U posljdnje vrijeme veoma često susrećemo se sa raznim načinima otuđivanja lične stvari, poput mobilnih telefona, novčanika, bankomat kartica i sličnih vrijednih stvari.

Nista sigurni gdje god da krenete, jer kriminalci su u stanju da detljano isplaniraju svaki korak, sitnicu, tako da postanemo svjesni šta nas je spopalo tek kada već bude kasno da zaštitimo naše lične stvari.

Koliko naša priča ima istine govori priča jedne žene koja je preživjela strašan šok. Naime, dok se vozila u svom automobilu, ugledala je na sred ulice malo dijete koje mirno sjedi. U trenutku ostala je bez teksta, jer kao i svima nama u tom trenutku svašta čovjeku prođe kroz glavu.

Naravno nije oklijevala, odmah je zaustavila vozilo i odlučila izaći da se uvjeri šta je u pitanju, nije bila ni svjesna da je svoj život u tom trenutku izložila prevelikoj opasnosti.

Pogledajte u nastavku video koji će vam opisati cijelu situaciju: https://www.youtube.com/watch?v=3Tj8iO2OF5Q

Komentari