Notes160x600
Rollup
Udaje se Ivana Selakov : Deset godina veze krunisat će brakom!

Udaje se Ivana Selakov : Deset godina veze krunisat će brakom!

Pjevačica Ivana Selakov  napokon će da stane na ludi kamen sa svojim vjerenikom. Ivana Selakov i njen vjerenik Predrag Mirković, deset godina su u vezi.

Pjevačica Ivana vjenčanicu je prvi put obukla, ali zbog snimanja dueta sa svojim kolegom Mirzom Selimovićem, duet “ Da se opet rodim” oborio je sve rekorde u kratkom vremenskom periodu

Na snimanju spota u Vrdničkoj Kuli, pjevačica se pojavila u predivnoj vjenčanici, a na setu se našao I njen vjerenik koji je bio oduševljen kada je svoju voljenu ugledao u vjenčanici.

Ivana se nije mogla suzdržati komentara, pa je malo pecnula svog zaručnika, govoreći mu kako je ona spremna i da je vrijeme da zakaže svadbu.

Njen zaručnik se na njenu konstataciju slatko nasmijao, ali nakon samo par sekundi ozbiljno joj je odgovorio kako će uskoro postati njegova žena.

Ukoliko uzmemo u obzir da se ovo dvoje pozitivnih ljudi ostvarilo u vezi koja traje deset godina,  sasvim je logično da se u što skorijem vremenskom periodu ostvare kao bračni par, a mi im svakako želimo mnogo sreće.

Komentari