Notes160x600
Rollup
U noćnom klubu pretučen maloljetnik, dvojica uhapšena

U noćnom klubu pretučen maloljetnik, dvojica uhapšena

Policija je u ranim jutarnjim satim, u jednom noćnom klubu u Orašju, pronašla maloljetnog dječaka koji je bio pretučen i sa vidnim povredama glave.

Dječak je odmah prevezen u Kantonalnu bolnicu u Orašju, gdje je dežurni ljekar kazao da povrede, koje je zadobio, nisu opasne.

Šesnaestogodišnji dječak je pronađen pretučen u noćnom klubu „Sova“, u ranim jutarnjim satima. Kako su kazali u policiji, dječak je sa područja sela Tolisa, budući da je maloljetan njegov identitet policija nije objavila

Prema dostupnim informacijama, policija je dvadesetak minuta poslije uhapsila drugog maloljetnog dječaka sa područja Orašja za kojeg sumnjaju da je povrijedio šesnaestogodišnjaka.

Budući da je prilikom hapšenja dječak prižao otpor, policija je morala upotrijebiti sredstva prinude. Nakon privođenja, upućen je u Dom zdravlja, gdje su ljekari utvrdili da je lakše povrijeđen.

Osim njega, policija je isto morala postupiti i sa dvadesetogodišnjim H.P. koji je na mjestu incidenta uhapšen zbog remećenja javnog reda i mira, te zbog drskog pomašanja. On je u policiji zadržan do otrežnjenja, a dobio je i prekršajni nalog za plaćanje novčane kazne.

Komentari