Notes160x600
Rollup
U 97. godini je odlučila prodati kuću: Agent se skoro onesvijestio kad je ušao unutra (Foto)

U 97. godini je odlučila prodati kuću: Agent se skoro onesvijestio kad je ušao unutra (Foto)

2014. godine je jedna prodaja nekretnina privukla veliku pažnju javnosti, posebno zato što je vlasnica koja je odlučila da je vrijeme da proda svoju dvospratnu kuću u Bloor West Villageu u tom trenutku imala 97 godina. Sa spoljašnje strane biste sigurno, kao i svi ostali pretpostavili da ta kuća nije ni po čemu nešto posebna ili jedinstvena, kako je bila identična svim ostalim u tom susjedstvu. Ipak, iznenađenje koje je ova kuća krila unutra je sve ostavila bez teksta.

Naime, vlasnica je bila jedna jako strastvena dizajnerica interijera, tako da svoj dom nije prepuštala slučaju. Njena kuća je bila savršeno očuvana, ali i uređena na jako raskošan način, sa brojnim baroknim motivima, šarenim tepisima, sa sjajem koji je bio neo-ukrasni, ali još mnogo detalja koji su uspjeli da agenta za nekretninu ostave bez teksta, kao i sve one koji su imali priliku da uđu u tu kuću poslije toga.

Njena porodica je tu živjela 72 godine, a u toliko decenija koje su tu proveli, ostavili su kuću u nevjerovatnom stanju. U današnjem članku možete se i sami uvjeriti šta zapravo za jednu kuću znači kada je uređuje neko kome to nije obaveza, nego kada neko uživa u tome. Nešto ovakvo se zaista ne viđa svaki dan, a sigurno je da su i budući vlasnici veliki sretnici.

Ipak, bez ikakve sumnje je da će se za ovakav dom morati da izdvoji velika suma, posebno jer je riječ o dvospratnoj kući, u kojoj može da stanuje velika porodica i još da im bude viška soba.

Komentari