Notes160x600
Rollup
Tvrdi da je prezgodna, pa zbog toga nema dečka: Misli da se muškarci boje njene ljepote pa joj ne prilaze (Foto)

Tvrdi da je prezgodna, pa zbog toga nema dečka: Misli da se muškarci boje njene ljepote pa joj ne prilaze (Foto)

Na društvenim mrežama često imamo priliku da vidimo brojne djevojke koje nas svojim izgledom ostavljaju bez daha, a ako je riječ o nekoj iz naše okoline, uglavnom će se pripadnici muškog spola složiti da će sigurno pokušati da osvoje i zavedu takve djevojke, ako ne uživo, onda će im se barem udvarati preko društvenih mreža. Ipak, jedna samohrana majka iz Velike Britanije, koja se zove Cherell Neill, te koju mnogi smatraju zaista predivnom ženom, požalila se da ne može da pronađe partnera upravo zbog svoje ljepote.

Naime, navodno zbog njenog fatalnog izgleda, muškarci za nju misle da je previše arogantna, tako da joj se rijetko koji usudi prići, a kamoli da joj otvoreno prizna da mu se baš ona dopada, iako ona zna da je rijetko koji muškarac ravnodušan na njenu nesvakidašnju ljepotu.

Priznala je da joj je u posljednje vrijeme to počelo itekako da smeta, kako sve manje izlazi sa suprotnim spolom na sastanke, a ona nije jedna od djevojki koje rado budu te koje preuzmu incijativu, te se suoče sa momcima koje im se dopadaju. Još jedna činjenica koja otežava stvari jeste što Cherell ima i dijete, pa tako nije zainteresirana za „lake“ muškarce, koji bi s njom bili samo zbog avanture, nego traži nešto ozbiljno.

Kada se situacija posmatra iz te perspektive, onda je možda i za Cherell bolje što joj muškarci ne prilaze olako, kako se ne mora nositi sa brojnim muškarcima koji bi samo oduzimali njeno vrijeme i posmatrali je kao stvar u svom životu.

Komentari