Notes160x600
Rollup
Tužne vijesti za sve njihove fanove, Jelena i Duško se sele poslije ovoga: Više ih u starom domu neće viđati

Tužne vijesti za sve njihove fanove, Jelena i Duško se sele poslije ovoga: Više ih u starom domu neće viđati

Ovih dana se Duško Tošić ne odvaja od svoje porodice, kako je svjestan da njegova supruga prolazi kroz najteži period u svom životu, te da se ne može dovoljno brinuti o njihovim kćerkama.

Poslije ove tragedije koja je pogodila njihovu porodicu, Karleuša i Tošić su odlučni da svojim kćerkama pruže promjenu okoline, pa će se tako uskoro preseliti u novu vilu na Senjaku, koju su inače Jelena i Duško kupili od Dragana Stojkovića Piksija. Škola koju je Duško nedavno posjetio kako bi provjerio kako će to izgledati za njegove kćerke Atinu i Niku se nalazi na samo pet minuta od njihove vile, što je još jedna od brojnih prednosti.

Inače je riječ o jednoj od najskupljih obrazovnih institucija koje postoje na području Srbije, u svakom slučaju Duško i njegova supruga ne žale dati hrpu novca ako će njihove djevojčice zauzvrat dobiti kvalitetno obrazovanje, što je u ovoj školi bez sumnje glavni prioritet.

Program koji slijedi osoblje u ovoj školi je inače postavljena prema internacionalnim standardima, a sva nastava se odvija isključivo na engleskom jeziku, a osim toga se uče još i dva druga strana jezika. Osim toga, Nika i Atina ne bi trebale da budu izložene pritisku od njihovih vršnjaka zbog svih događaja koji su u posljednjih nekoliko mjestu pogodili porodicu Jelene Karleuše, od skandala sa eksplicitnim fotografijama pa sve ostalo što se izdešavalo.

Za jednu školsku godinu Duško i Jelena će morati da izdvoje po deset hiljada eura, gdje nisu uračunati i svi drugi troškovi, kao što su udžbenici, izleti, prevoz do škole i slično.

Komentari