Notes160x600
Rollup
Top 3 komedije koje ćete nakon gledanja svrstati u omiljene filmove!

Top 3 komedije koje ćete nakon gledanja svrstati u omiljene filmove!

Neka vašu stresnu i užurbanu sedmicu rasterete komedije koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim, slatko će se nasmijati čak i oni koji nisu pretjerani ljubitelji ovog žanra.

Zato neka nedjelja bude u znaku odmora, ljenčarenja i dobrih filmova koje vam donosimo:

„Špijuni“

Bucmasta Suzan ne uklapa se nikako u svijet CIA agentice. Ali kada se cio cvijet nađe u opasnosti, nikog drugi ga neće moći spasit osim harizmatične Melise Makarti. Osim neponovljive Melisa pojavljuje se Džejson Stejtem i Džud Lou koji igraju potpuno drugačije uloge od onih na koje smo dosada navikli.

„Haos u najavi“

Ema nikada nije imala stalnog muškarca niti ozbiljnu vezu. Kako radi za jedan prestižan magazin dobija zadatak da napiše zadatak o sportskom ljekaru Aronu. Potpuno neočekivano ovaj susret mijenja Emin život iz korijena i uvodi je u novi život bez kompleksa i ograničenja.

„Samo me prati“

Glavni lik oveog filma Deni upoznaje Palmer i kako bi ostavio jak dojam izmišlja priču o ženi i poteškoćama porodičnog života koje zapravo i ne postoje. Nakon čega Palmer odluči upoznati njegovu “strašnu” suprugu, upravo tada počinje prava igra mačke i miša. Ova lagana komedija će vam osvojiti srce i natjerati vas da je pogledate više puta.

Komentari