Notes160x600
Rollup
Tata je pojeo 8 kolača, a mama tri manje od njega, koliko su zajedno pojeli: Ono što je dječak iz BiH odgovorio je nasmijalo do suza cijeli region (Foto)

Tata je pojeo 8 kolača, a mama tri manje od njega, koliko su zajedno pojeli: Ono što je dječak iz BiH odgovorio je nasmijalo do suza cijeli region (Foto)

Na društvenim mrežama često imate priliku da naiđete na neke zaista šaljive situacije koje će vam bez ikakve sumnje popraviti dan, ako ne i cijelu sedmicu.

U današnjem članku vam donosimo jedan originalni i duhoviti odgovor djeteta koji je u kratkom vremenskom roku postao pravi hit na društvenim mrežama, a toliko su ga puta ljudi podijelili, da je stigao do svih zemalja u regionu. Naime, riječ je o učeniku iz Bosne i Hercegovine kojem je bilo postavljeno sasvim jednostavno pitanje, barem za odrasle.

Ono što je on trebao da odgovori jeste koliko su kolača zajedno pojeli mama i tata, ako je tata pojeo osam kolača, a mama tri kolača manje. Ipak, svojim odgovorom je uspio sve da iznenadi, a posebno svoju učiteljicu. Napisao je da su njih dvoje zajedno pojeli tepsiju.

Da li je učiteljica bila ta koja je uslikala kreativni odgovor ovog dječaka ili su to bili s pravom ponosni roditelji, ne znamo, ali kako god, nema osobe koja se nije nasmijala ovakvom odgovoru.

Komentari su bili brojni, a skoro svi su se nadali da mu učiteljica ovaj odgovor nije uzela za zlo, jer je ipak, poslije svega, odgovor tačan, te je dječak samo dokazao da djeca zaista ne znaju razmišljati u samo jednom smjeru, nego da vole da odgovaraju onako kako im odgovara u tom trenutku, bez da ih iko ograničava ili da im nameće kako trebaju da razmišljaju. Većina bi mu za ovakav genijalan odgovor dala peticu, iako nije odgovorio kako treba, a šta vi mislite o ovome?

Komentari