Notes160x600
Rollup
Tajna Kolindine vitke linije je konačno otkrivena: Uspjela je onako brzo da smrša samo pomoću ovoga

Tajna Kolindine vitke linije je konačno otkrivena: Uspjela je onako brzo da smrša samo pomoću ovoga

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović može se pohvaliti da vrijedi za jednu od najatraktivnijih žena u svijetu politike, mada kad je pogledate, shvatite odmah zbog čega su konkurenciji šanse odmah na početku bile itekako male.

Kolinda je najveću pažnju medija privlačila dok je vatreno navijala za svoju reprezentaciju na Mundijalu koji je održan prošle godine u Rusiji, a od tad se znatno promijenila kada je u pitanju njen izgled. Naime, mnogi tvrde da je za to zaslužna liposukcijska dijeta, koje se Kolinda itekako strogo pridržavala kako bi imala ovako vitku liniju na kojoj joj sad baš svi zavide, a posebno one mlađe pripadnice ženskog spola.

Ono što je još posebno kad je Kolinda u pitanju jeste to što se ona ne odriče lako fizičke aktivnosti, a dok je pokušavala da izgubi na kilaži, smatra da joj je to najviše pomagalo, kako da se riješi negativne energije, tako i masnih naslaga.

Ukoliko biste i vi željeli da se okušate sa ovom dijetom, onda obavezno istražite moguće kontra efekte i posljedice, kako ne biste srljali u nepoznato jer ne znate kako ona može da djeluje na vaš organizam. Ipak, kada je tačno u pitanju liposukcijska dijeta koja se održava na pravilan način, previše je zadovoljnih ljudi da biste se brinuli oko iste.

Za nekoliko mjeseci biste i vi mogli da nadmašite Kolindu, a i da sami na sebe budete ponosni kad jednom konačno ostvarite taj cilj koji ste sigurno, kao i mnogi prije vas, davno zacrtali da ga želite ostvariti kako biste se bolje osjećali u svojoj koži.

Komentari