Notes160x600
Rollup
Svojim IZBOROM je napravila opšti HAOS : Miljana dovela zadrugare u nezgodnu situaciju

Svojim IZBOROM je napravila opšti HAOS : Miljana dovela zadrugare u nezgodnu situaciju

S obzirom na to da je ovonedjeljni vođa rijaliti programa Zadruga Miljana Kulić, ona ima obaveze koje uključuju pored čitanja pisma, i izbor dva potrčka koji će joj biti na raspolaganju čitavu sedmicu dok traje njeno vođstvo.

Ove sedmice će biti jako interesantno ali i neizvjesno, jer su njeni potrčci ove nedjelje Luna Đogani i Milan Milošević. Ova dva zadrugara do sada nisu bili u ovoj ulozi nijednom od početka ovog rijalitija i Miljana je odlučila da to promijeni.

Njen izbor je ostale zadrugare doveo u jako nezahvalan položaj s obzirom da će jedno od njih dvoje u subotu kada budu nominacije biti nominovane za odlazak kući od strane ukućana.

Miljana se vodila time da želi da dokaže i Milanu koji je njen omiljeni zadrugar i Luni koliko ih zapravo zadrugari vole i koliko su im prijatelji kako oni kažu, jer su svi dupljaci, ulizice i dvolične ličnosti, a da ona takve ne voli.

Ovom odlukom nastao je opšti haos u bijeloj kući jer su zadrugari komentarisali ovaj izbor i pravili još kombinacija šta bi bilo, kad bi bilo, gdje je sastanak protekao burno i u potencijalnoj raspravi.

Milan je rekao kako će mu ovo dobro doći jer će moći da se odmori i da malo razmišlja dok je Luna dodala da je to sve očekivala i čekala da je Miljana prozove čim je spomenula neobičnu nedjelju.

Komentar Lepog Miće da će ovo biti sedmica pod tenzijama kako je i počela nam je ostavio otvorene karte da se pitamo da li će i zaista tako biti s obzirom da su Luna i Milan potrčci.

”Mislim da će ovo biti sedmica tenzija s obzirom da Luna i Sloba dosta znaju i da će biti njihovi razgovori u izolaciji zanimljivi, ali meni ovaj čitac haos godi”- rekao je Lepi Mića.

Kako je izgledao odabir potrčka za ovu sedmicu pogledajte ispod

Komentari