Notes160x600
Rollup
Svima je sada jasno ko je zapravo Ognjen Vranješ: Karleuša nije bila prva na njegovoj listi

Svima je sada jasno ko je zapravo Ognjen Vranješ: Karleuša nije bila prva na njegovoj listi

Nedavno je Saša Ibrulj na portalu Telegram.hr objavio kolumnu o bosanskom nogometašu Ognjenu Vranješu o kojem u posljednjih nekoliko dana bruji region.

Naime, nakon skandala koji su napravile eksplicitne fotografije Jelene Karleuše koje je navodno objavio Ognjen, podigla se velika prašina, a sada je stigla vijest da Ognjena Vranješa želi Dinamo u svojim redovima. Ipak, kako je to Saša naglasio, bitno je da se naglasi da je riječ o kijevskom Dinamu, ali ipak je riječ o pozitivnoj vijesti jer je prije svega nogometna.

Kada je riječ o Vranješu, istina je da je riječ o mladiću koji je imao veliki potencijal, ali nije iskoristio svoju priliku u Crvenoj Zvezdi kako se isprva nadao, mada se ipak uspio izboriti za mjesto u A reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Saša dalje navodi da je nedostatak svoje kvalitete uvijek znao nadomjestiti borbenom igrom, koja ga je dovela do belgijskog Anderlechta.

Ipak, Vranješ je zaista imao sporednu ulogu, koja mu se nije dopadala, a onda je počela sezona od tri godine, u kojima je Vranješ u 100 nastupa za klubove i 15 za reprezentaciju uspo da upiše čak devet crvenih kartona. Ono što ga je postavilo na naslovnicu bili su događaji izvan terena, a prvo je bilo riječ o tetovaži Republike Srpske, zatim četničkog vođe, da bi na kraju afera sa poznatom srbijanskom pjevačicom bila pravi šlag na tortu, zaključio je Ibrulj.

Poslije toga je izgubio mjesto u Anderlechtu, a u svijetu je postao samo bivši nogometaš i za sportske portale samo dobar clickbait, ali Ognjen Vranješ konačno uživa u tome što je velika zvijezda, bio je surov Ibrulj u svom tekstu.

Komentari