Notes160x600
Rollup
SVI SU GLEDALI: MUŽ UHVATIO ŽENU SA DRUGIM, A ONDA JE URADIO NEŠTO UŽASNO!

SVI SU GLEDALI: MUŽ UHVATIO ŽENU SA DRUGIM, A ONDA JE URADIO NEŠTO UŽASNO!

Na internetu se ovih dana pojavio snimak uznemirujućeg sadržaja. Nije tačno poznato gdje je napravljen taj snimak, ali pretpostavlja se da potiče iz istočnog dijela Indije, a na snimku se vidi reakcija supruga koji je izgleda baš u tom trenutku otkrio kako ga njegova žena vara sa nekim drugim muškarcem.

Muž je bio bijesan, van sebe, ali je ipak znao šta da radi.

Najprije je zavezao i suprugu i njenog ljubavnika za stup na verandi ispred njihove porodične kuće. Naredne poteze je radio smišljeno.

Naime on ih je počeo tući palicom i bičem kojeg je sam napravio i koji mu se tu našao pri ruci. Cijeli događaj moglo je posmatrati njihovo selo, a vrlo brzo se tu okupio i određeni broj njegovih komšija, a neko je sve to i snimio i postavio na internet koji je ovih dana postavio viralan, proširio se jako velikom brzinom po internetu.

Video se brzo proširio Internetom, iako je uznemirujućeg sadržaja. Za ovaj video smatra se da je snimljen u istočnom dijelu Indije, a pokazuje reakciju supruga, nakon što je, po svemu sudeći, otkrio da ga njegova vlastita žena vara s drugim muškarcem! Muškarac je zavezao suprugu i njenog ljubavnika za stup na verandi ispred kuće. Ubrzo nakon toga i jedno i drugo počeo je snažno tući palicom i nekom vrstom improvizovanog biča.

Ljubavnici su dobili dobre batine. Muškarac ih je primao nešto hrabrije, dok je žena pokušavala da izbjegne udarce, mada to nije bilo moguće.

Komentari