Notes160x600
Rollup
Svi misle da je kraj skroz blizu: Još dva biblijska predskazanja su se ispunila

Svi misle da je kraj skroz blizu: Još dva biblijska predskazanja su se ispunila

U posljednjih nekoliko mjeseci su se pojavila čak tri znaka zbog kojih su se pokrenule brojne polemike da je Sudnji dan blizu, te da se ostvaruju biblijska proročanstva o kraju svijeta.

Crvena junica

Naime, tri biblijska predskazanja su se ostvarila i to jedno za drugim, a sve je počelo nakon što se savršena crvena junica otelila i to u septembru ove godine, nakon čak dvije hiljade godina, zatim su se u Mrtvom moru pojavile ribe, a na kraju se na Zidu plača u Jeruzalemu ukazala zmija.

Prema hebrejskoj Bibliji, to su znaci da je Sudnji dan blizu, te da će tijekom narednih sedam godina zbog prirodnih katastrofa da nestanu milijarde ljudi. Ubrzo poslije toga će Antikrist vladati svijetom, a vratit će se Isus kako bi uništio Sotonu i nakon toga stiže Sudnji dan.

Život u Mrtvom moru

I ribe u Mrtvom moru su jedno od predskazanja, tvrde mnogi, kako je Ezekiel, starozavjetni prorok previđao da će na kraju vremena Mrtvo more da bude ponovo puno riba, te da će one biti pune života. Život u Mrtvom moru je zabilježio izraelski fotoreporter Noam Bedein, koji tvrdi da su se osim živih stvorenja tu nalazile i biljke, što su dosad svi smatrali nemogućim.

Zmija na Zidu plača

Na kraju, treća neobična pojava tiče se zmije koja je ispuzala na izraelskom Zidu plača iz kamena, te je prekinula molitvu tako što je izazvala paniku među vjernicima koji su se okupili tu. Pokušala je da napadne goluba, a jedan vjernik se popeo na zid kako bi je uklonio i da bi se molitva nastavila.

Komentari