Notes160x600
Rollup
Sve što vam treba jeste plastična flaša i fen: Novi trik poslije kojeg žene više ne žele da bacaju pare na frizera (Video)

Sve što vam treba jeste plastična flaša i fen: Novi trik poslije kojeg žene više ne žele da bacaju pare na frizera (Video)

Pripadnice ženskog spola inače vole stalno da eksperimentišu sa svojim izgledom, bilo da se radi o makeupu, odjeći ili pak o njihovoj frizuri kojoj isto tako pridaju mnogo pažnje.

Nedavno je jedan novi trik na društvenim mrežama privukao pažnju djevojaka širom svijeta, a sve je počelo nakon što je jedna od najpoznatijih blogerki u modnom svijetu, Huda Katan, objavila svoj video tutorijal za frizuru za koju vam je potrebna plastična boca koju ćete malo modifikovati skalpelom i fen za kosu.

Prvi korak jeste da odsječete gornji dio flaše, te da napravite otvor u obliku pravougaonika kroz koji može da prođe vaš fen za kosu, pa pripazite na dimenzije tog drugog otvora. Kosu treba prethodno da osušite, a onda da je podijelite u pramenove, pa ćete onda pramen po pramen da ubacujete u flašu i da ga sušite narednih nekoliko sekundi, ali nema potrebe da baš dugo držite svaki pramen.

Ono što ćete time postići jesu krajnje suptilne kovrdže, koje će vašu kosu učiniti valovitom, a da vi nećete morati da potrošite brdo novca, ali i vremena čekajući u frizerskom salonu samo da biste izašli sa nekom frizurom koja bi vjerovatno bila jako slična ovoj.

Ukoliko nemate još uvijek baš jasnu predstavu o tome kako bi trebalo da sebi napravite ovu frizuru, u nastavku vam donosimo kratki, ali ipak detaljni tutorijal u kojem je objašnjeno sve ono na što trebate obratiti pažnju kad je u pitanju ova frizura, za kojom je poludio cijeli internet i to u jako kratkom vremenskom roku.

Komentari