Notes160x600
Rollup
Svako ko prođe pored ovog spomenika u Srbiji zastane: Bizarna stvar koja je cijeli region ostavila u nevjerici (Foto)

Svako ko prođe pored ovog spomenika u Srbiji zastane: Bizarna stvar koja je cijeli region ostavila u nevjerici (Foto)

Iako smo skoro svakodnevno navikli da nas razne objave na društvenim mrežama i različite novosti ostave bez teksta, nedavno je cijeli region ostao u šoku zbog jedne fotografije koja je u veoma kratkom vremenskom periodu postala viralna.

Kao i svaki put, riječ je o nečemu što garantujemo da već niste imali priliku da vidite, osim ako ste nekad prije naletjeli na ovaj slučaj. Riječ je o odluci koju su donijeli bračni par Amalović, koji su inače oboje profesori po profesiji, a uradili su nešto što sasvim sigurno nikome do njih nije palo na pamet. Naime, riječ je o spomeniku koji su oni sebi podigli, iako su oboje u vremenu podizanja spomenika još uvijek bili živi.

Tu nije kraj ovoj priči, kako su oni odlučili da pored svojih nadgrobnih spomenika uradite i biste svojih glava, koje će vječno da stoje tu i da podsjećaju sve kako su to oni izgledali u najboljim godinama svojih života. Evo kako to sve izgleda, te kako je to ovaj bračni par osmislio i napravio da bude čak i decenijama nakon što oni napuste sve što su dotad poznavali.

Kao i svaki put, ljudi na društvenim mrežama su reagovali poprilično burno, ali ne može se reći da ovaj put nisu imali povoda. Naime, neki su čak prokomentarisali da je očigledno neophodno da se uvede neka vrsta zakona koji će sankcinisati ovakve ideje koje u svakom slučaju sigurno ne mogu biti primjerene za jedno groblje ili se barem oko toga većina slaže. Šta vi mislite?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Komentari