Notes160x600
Rollup
Sumnjao je da ga supruga vara, ostavio je oproštajno pismo i sakrio se od nje: Dok je živ pamtit će njenu reakciju

Sumnjao je da ga supruga vara, ostavio je oproštajno pismo i sakrio se od nje: Dok je živ pamtit će njenu reakciju

Priča koju vam donosimo u današnjem članku će najvjerovatnije da vas natjera da razmislite o svojim partnerskim odnosima, ali i da vas dobro nasmije.

Naime, nedavno su svi počeli da dijele priču o jednom suprugu koji je primjetio da se u posljednje vrijeme njegova supruga znatno udaljava od njega. Kako se zabrinuo, odlučio je da testira svoju suprugu i njenu vjernost njihovom braku. Zbog toga je uradio nešto jako neobično, što većini ljudi ne bi uopšte palo na pamet.

Odlučio je da napiše opširno oproštajno pismo u kojem je napisao da ostavlja svoju suprugu, te da je s njihovim brakom gotovo. Sakrio se ispod kreveta, dok ona nije došla, te je čekao da vidi njenu reakciju. Ubrzo se pojavila supruga, koja je odmah našla pismo. Pročitala ga je, a onda uzela telefon i nekoga nazvala. U razgovoru sa tom osobom se obratila osobi na telefonu sa ljubavi, a onda im je rekla da je njen suprug konačno otišao, te da će doći kod njega.

Prije nego što je otišla iz kuće, napisala je na papiru nešto i ostavila na stolu, a onda je otišla. Njen suprug, šokiran, nije mogao da vjeruje u ono što je čuo, a posebno ga je interesovalo šta je napisala na papiriću. Kad je pogledao šta je pisalo, sve se promijenilo.

Supruga mu je ostavila poruku da je otišla kupiti hljeb i da će se vratiti za nekoliko minuta, a da je vidjela njegove noge ispod kreveta. Na kraju, napisala mu je da ga voli, poslije čega je on osjetio veće olakšanje nego ikad prije.

Komentari