Notes160x600
Rollup
Slučajno je srela supruga koji je nestao prije 9 godina: Ono što joj je priznao te noći zauvijek joj je promijenilo život

Slučajno je srela supruga koji je nestao prije 9 godina: Ono što joj je priznao te noći zauvijek joj je promijenilo život

Ponekad, bez obzira koliko je ljudima stalo do drugih, jednostavno im nije suđeno da budu zajedno, pa se rastanu i iza sebe ostave lijepu priču kao uspomenu.

Ipak, nešto najgore što možete učiniti u takvim situacijama, kad shvatite da više niste sretni u svojoj vezi jeste da samo nestanete bez objašnjenja, bez odgovora, kako ćete bez ikakve sumnje da slomite srce svom partneru ili partnerici. Ono što se dogodilo ženi po imenu Karen nikome ne bismo poželjeli, pa ni najgorem neprijatelju.

Naime, ona je upoznala Adama dok je on još bio u braku sa svojom ženom,a nakon što su se zaljubili, Adam je napustio svoju prethodnu suprugu i vjenčao se sa Karen. Sve se činilo savršenim, dok on nije 2005. godine bez ikakvog objašnjenja nestao. Karen je bila slomljena, zamišljala je grozne stvari koje su mu se mogle dogoditi, ne znajući da je on bio jednostavno kukavica koja nije smjela da joj prizna da je među njima gotovo.

Ostavio ju je sa svojim dugovima, koje je ona morala da otplati. Nakon devet godina, srela ga je na mjestu na kojem je to najmanje očekivala, a to je supermarket. Odmah mu je prišla i suočila se s njim, te jedino što je tražila od njega jeste da joj da razvod braka.

Ipak, ni to nije mogao da ispoštuje, pa je ponovo pobjegao. Ovaj put mu nije dopustila da se izvuče, pa je ubrzo saznala preko policije da se ponovo oženio, te da je na taj način prekršio zakon Sjedinjenih Američkih Država i da bježi i od zakona.

Komentari