Notes160x600
Rollup
Slobodan konačno otkrio koliko je Kija zarađivala

Slobodan konačno otkrio koliko je Kija zarađivala

Oni koji redovno prate Zadrugu znaju da se ovih dana dešavalo mnogo stvari između Kije, Slobe i Lune, a iz toga svega je Kija doživjela nervni slom.

Nakon što joj je ukazana ljekarska pomoć i nakon što je došla sebi ona i Slobodan koji su još uvijek zakonito u braku ponovo su sjeli da razgovaraju o svom braku.

Naime sve se činilo kao da će se njih dvoje pomiriti i da će se njihova ljubav ponovo vratiti.

U toku ovog razgovora Sloba je otkrio i kolika je Kijina plata bila, koliko je ona zarađivala mjesečno.

Pokušali su da riješe probleme u svom odnosu i gdje je Kija rekla da joj je smetalo što je on u njihovoj vezi bio lijen, a na sve to on joj je prebacio za njenu zaradu.

”Nisam ja kriv što si ti imala platu 3000 evra mesečno, a ja sam zarađivao koliko sam mogao” – rekao je Sloba, i time otkrio Kjinu platu.

Nakon toga Kija mu je zamjerila što je on kod Ognjena u emisiji izjavio kako mu je ovih šest mjeseci veze bilo bolje nego s njom u braku.

”Jel šest meseci ove veze bolje nego pet godina naše veze i braka, jel ti bolje da te ona šamara?” – urlala je Kija.

Činilo se i da je ona spremna da mu oprosti prevaru a ono što je on njoj odgovorio ostavilo je gledatelje bez teksta.

”Ja se ne osećam tako, kao da ti i ja treba da se razvedemo. Znaš ti šta ja hoću da kažem, što me teraš? Šta bi bilo kad bih ja tebi oprostila, ne kao prijatelji nego kao muž i žena”- rekla je Kija, a Sloba joj je rekao da misli da ona uopšte ne misli to nego da govori banalno jer ubija ga ovdje, a pritom i dodao ” Gdje je ta Kija bila tri godine”

 

Komentari