Notes160x600
Rollup
Slijepa novinarka poželjela da dodirne Putina: Njegova reakcija je sve ostavila bez riječi (Video)

Slijepa novinarka poželjela da dodirne Putina: Njegova reakcija je sve ostavila bez riječi (Video)

Prije nekoliko dana je u Moskvi organizovano druženje ruskog predsjednika Vladimira Putina sa uspješnim, mladim osobama koja imaju teška oboljenja. Među njima je bila i jedna novinarka, Regina Parpieva koja je slijepa. Ovaj projekat je, uz podršku Vladimira Putina omogućavao djeci koja su teško bolesna da ostvare svoje snove, a ono što je Regina poželjela i što je navela kao svoj san jeste da intervjuiše ruskog predsjednika, na što je on pristao.

Kada je predsjednik Rusije stigao na zakazani razgovor, zagrlio je Reginu koja je bila vidno uzbuđena i koja ga zamolila da joj dopusti da ga dodirne po glavi kako bi imala predstavu kako to on zapravo izgleda. On joj je to odmah dopustio, a nasmijao se kada mu je djevojka rekla da je jako zgodan po njenom mišljenju.

Svi su se složili da je Putin u rijetkim situacijama bio ovako pun strpljenja, te ga mediji nikad nisu imali priliku da vide ovakvog kada su u pitanju intervjui i izjave za novinare, ali ipak, Regina je zaista posebna i bez ikakve sumnje je da je ostavila veliki utisak na ruskog predsjednika, koji je uživao u intervjuu koji su imali, te u cijeloj konverzaciji koju je vodio sa lijepom novinarkom.

Projekat koji je naišao na veliko odobravanje svih u Rusiji, ali i širom svijeta, se pokazao jako uspješnim, a sigurno je da su svi ponosni što imaju ovakvog predsjednika koji je pokazao koliko mu je stalo do njegovog naroda, bez obzira što mnogi misle drugačije i šire takve informacije danas.

Komentari