Notes160x600
Rollup
Sjela je pored zgodnog tipa u busu u Zemunu: Ova priča iz GSP-a će da vas obori s nogu

Sjela je pored zgodnog tipa u busu u Zemunu: Ova priča iz GSP-a će da vas obori s nogu

Nedavno se na profilu jedne Beograđanke pojavila priča koja je privukla mnogo pažnje, a uz odobrenje autorke ubrzo se proširila i brojnim portalima.

Naime, velika je šansa da će vam baš ova ispovijest da vrati vjeru u romantiku i u ljubav na prvi pogled, i to ne preko društvenih mreža kako smo danas svi navikli. Riječ je o modernoj bajci koja je nastala na krajnje neobičnom mjestu, a riječ je o gradskom prevozu u Zemunu.

Djevojka je u posljednjem trenutku uhvatila autobus, te je utrčala u sebe i na prvu sjela na slobodno mjesto pored vrata, da bi se onda sjetila da joj je došlo muka kad nije sjedila okrenuta u pravcu kretanja, pa je ustala i krenula da potraži novo, koje je ubrzo i ugledala. Upitala je je li slobodno mjesto pored nekog muškarca duže, prosjede kose koji je na sebi nosio mornarsku majicu, a on je rekao da jeste.

U toku vožnje joj je samo rekao da bi bilo bolje za nju da se pomjeri, kako se na tom mjestu baš i ne osjeća klima, što je ona i učinila, zatečena tim gestom pažnje od potpunog stranca. Nekoliko puta su se nasmiješili jedno drugome, baš kao u ljubavnim romanima, a onda je on prokomentarisao da je njegova stanica sljedeća. Mahnuli su jedno drugome u znak pozdrava i stranac je izašao, a djevojka je mislila da ga više nikad neće vidjeti.

Ipak, nije bila u pravu, a ubrzo, kada su se vrata ponovo otvorila, utrčao je isti taj momak, zajapuren očigledno jer je trčao za autobusom. Odlučio je da joj zatraži broj, koji je ona i dala. Svi se nadaju da je momak ipak pozvao, te da će priča imati sretan kraj.

Komentari