Notes160x600
Rollup
Sigurno ga nećete prepoznati: Igrao je u Breninom spotu prije nego je postao poznati pjevač (Foto)

Sigurno ga nećete prepoznati: Igrao je u Breninom spotu prije nego je postao poznati pjevač (Foto)

1988. godine ovaj nekadašnji koreograf, koji je danas jedan od najpoznatijih pjevača na domaćoj sceni je sarađivao i sa Lepom Brenom, a tad je imao priliku i da bude dio njenog popularnog spota. Iako je poslije nekoliko godina i sam postao velika zvijezda o kojoj mediji stalno pišu i izvještavaju, rijetko ko zna da je i on bio Breninog spota, te da mu je to poslužila kao dobra odskočna daska za dalju karijeru. Ipak, kada se nedavno na društvenim mrežama pojavila ova stara fotografija na kojoj Brena pozira sa ovim pjevačem, mnogi su uspjeli naslutiti o kome je riječ.

Naime, Đole Đoganiji, koji tad nije ni osnovao grupu Đogani Fantastiko, je snimao spot za pjesmu Čuvala me mama sa Lepom Brenom, a tad je bio u najboljim godinama i mnoge dame su ga smatrale najatraktivnijim muškarcem na javnoj sceni, što je njemu poprilično laskalo. Spot koji je prikazan kao odjavna špica u filmu „Hajde da se volimo 2“ je decenijama bio jedan od najdražih spotova kod publike, što je Đogani kasnije iskoristio da se počne baviti i muzikom, jer je imao adut da je znao kako da se ponaša na sceni.

Sa svojom grupom je postigao veliki uspjeh, ali i zaradu, pa tako danas živi itekako lagodnim životom. Prvo je bio oženjen sa kolegicom iz grupe, Slađom Delibašić, da bi se kasnije razveli i oboje ponovo pronašli sreću u ljubavi s drugim ljudima.

Komentari na društvenim mrežama su bili brojni, a mnogi su se složili da Đole i dan danas izgleda jako dobro za svoje godine.

Komentari