Notes160x600
Rollup
Saznala da je suprug vara, pa sve to objavila na Jutjubu: Poslije toga se život ove žene okrenuo naglavačke

Saznala da je suprug vara, pa sve to objavila na Jutjubu: Poslije toga se život ove žene okrenuo naglavačke

Jelena Kolotilova je 54-ogodišnja amaterska video blogerka, čiji se život promijenio za 360 stepeni nakon što je na ljetovanju saznala da je njen muž vara sa mladom hostesom. Ipak, nakon što je Jelena taj video objavila na Youtube-u, koji je za tri nedelje pregledalo više od dva miliona ljudi, počele su da stižu ponude koje su od nje htjele da naprave pravu zvijezdu.

24. juna je Jelena podijelila priču o tome kako njen suprug svake godine naprosto poludi kada odu na ljetovanje, te noći i dane provodi u lokalnom kafiću, da bi te godine počeo da se iskrada i da se uopšte ne vraća kući. Način na koji je to sve iznijela, donijela joj je nevjerovatnu podršku, ali i slavu, koja se ubrzo počela otimati kontroli. Ubrzo su se velike televizijske kuće, kao i lokalne novine počele da obraćaju Kolotilovoj, a nudili su joj čak i da joj plate za intervju. Dobijala je ponude i od brojnih Youtube blogera za saradnju, ipak, na sve to je imala samo jedan odgovor.

Jelena nije uopšte bila polaskana ovim ponudama, nego je samo htjela da joj ne prave veću muku. Ipak, iako nema dokaza da je njen suprug zapravo ikad bio nevjeran, on joj je otvorio potpuno novo poglavlje, pretvorivši je u pravu zvijezdu Jutjuba, ali ipak, sa slomljenim srcem.

Fascinantno je to što i sva njena djeca imaju Youtube kanale sa velikim brojem pregleda, ali ih je ipak njihova mama ostavila u sjeni kada je objavila već spomenuti video o kojem svi govore.

Komentari