Notes160x600
Rollup
Saudijski princ neće odustati :Nudi deset miliona za noć sa ovom udatom starletom!

Saudijski princ neće odustati :Nudi deset miliona za noć sa ovom udatom starletom!

Svima nama dobro poznata starleta Kim Karašijan i njen suprug Kanja Vest slavni reper, dobili su nesvakidašnju ponudu, i to ni manje ni više nego od Mohamed bin Salmana.

Saudijski princ Mohamed bin Salman, odlučio je ponuditi suprugu Kim Karšašijan deset miliona za noć sa njegovom suprugom. Naime, princa je najviše na ovu ponudu natjerala “kuknjava” Kanje Vesta, repera i supruga slavne starlete. Očito je da su se Kim i Kanja našli u financijskom minusu, jer je skoro Kanja počeo sa izjavama kako su njih dvoje 53 miliona u minusu.

Kako navodno saznajemo, na jednoj novinarskoj konferenciji, princ je odlučio ponuditi rješenje reperu kojeg kako kaže i ne poznaje, niti zna bilo šta o njegovoj vrsti muzike, ali da je itekako upoznat sa vrijednošću koju njegova supruga ima te da je spreman da im pomogne, ali moramo priznati na malo čudan način.

Mišljenja su podijeljena, jedni smatraju da ovakva ponuda nije moralana, a ovo mišljenje imaju svi oni koji su upoznati sa biografijom Mohamed bin Salmana, dok drugi smatraju kako je ovo samo još jedna lažna špekulacija medija.

Komentari