Notes160x600
Rollup
Saša Popović se oglasio: Priznao je da mu je žao, ali da je jako razočaran

Saša Popović se oglasio: Priznao je da mu je žao, ali da je jako razočaran

Jedan od najutjecajnijih muškaraca u svijetu muzičke industrije je svakako Saša Popović, koji je već godinama direktor Grand produkcije, ali i jedan od vlasnika, te je „kroz njegove ruke“ prošlo mnogo talentovanih mladih ljudi, te dok su se neki progurali na sami vrh zahvaljujući njemu koji je prepoznao njihove talente, drugi su pak pali u zaborav i prepustili svoje mjesto nekim drugim licima. Neki pjevači će mu uvijek biti draži od drugih, priznao je Popović, a nedavno je otkrio i nekoliko zanimljivosti koje javnost dosad nije imala priliku da čuje.

Naime, on je iskreno priznao da je od jedne pjevačice posebno očekivao puno više, te da je ona od rijetkih oko koje je imao pogrešno mišljenje i da ga je jednostavno razočarala kasnije. Riječ je o Tanji Savić, koja se kao i brojne njene kolege i kolegice proslavila upravo preko muzičkog takmičenja Zvezde Granda, koje je i danas jedno od najpopularnijih u regionu.

Saša je priznao da je svojevremeno smatrao da Tanja ima potencijala da bude nova Ceca Ražnatović, ali da nažalost nije znala da iskoristi svoje najbolje adute i da se progura na sami vrh muzičke scene. Očekivao je od nje puno više nego što je ponudila publici, a smatra da je njena prilika prošla, te da to više nije Tanja oko koje je on bio optimističan i za koju je mislio da je čeka blistava karijera.

Ne može se reći da Tanja nije ništa postigla, kako je zaista jedno vrijeme bila itekako aktuelna na sceni, ali je odlučila da se preseli u Australiju i posveti porodici.

Komentari