Notes160x600
Rollup
Saša Popović otkrio krupne stvari sa estrade: Niko nije ovo očekivao od njega!

Saša Popović otkrio krupne stvari sa estrade: Niko nije ovo očekivao od njega!

U toku emisije “ Zvezde Granda” Saša Popović odlučio je biti brutalan, i počeo je da iznosi neke detalje koje se tiču estrade. Moramo priznati da nismo očekivali ovakvo nešto od Saše Popovića.

Sve je počelo kada je jedna mlada takmičarka odlučila da interpetira pjesmu “ Cigani” koju izvodi poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Poznato je koliko su teške pjesme ove pjevačice, ali hrabrost ove djevojke odluševilo je sve, a osim toga takmičarka je pjesmu donijela na veoma lijep način.

Svi članovi žirija bili su u najmanju ruku oduševljeni, svi osim Viki Miljković. Viki je otvoreno rekla kako nije uopšte zadovoljna onim što je čula, jer smatra kako Ceca ne radi tako.

Takmičarka nije mogla ostti imuna na komentare, pa je odbrusila pjevačici. Takmičarka je uložila repliku na komentar, govoreći kako nije išla namjerom da kopira Cecu, nego da ovu pjesmu donese na malo drugačiji način.

Saša Popović osjećao je potrebu da se umiješa i otkrije neke od detalja. Saša je rekao kako je Ceca takmičarkina kuma, te kako će vjerovatno poslije emisije uslijediti poziv u kojem će je Ceca pitati da li ima problem sa sluhom. Na šaljiv način Saša je prokomentarisao nastup takmičarke.

Komentari