Notes160x600
Rollup
Samo 5 mjeseci su bili u braku: Iznenadit ćete se kad saznate šta danas radi lijepa vjeroučiteljica Selma (Foto)

Samo 5 mjeseci su bili u braku: Iznenadit ćete se kad saznate šta danas radi lijepa vjeroučiteljica Selma (Foto)

Popularni pjevač Dado Polumenta je prije šest godina stupio u bračnu zajednicu sa Selmom Mekić, lijepom vjeroučiteljicom iz Novog Pazara, ali njihov brak nije dugo potrajao.

Naime, nakon samo pet i po mjeseci koje su proveli živeći zajedno, njihov brak se raspao, a razlozi su bili vjerske prirode. 2013. godine je izvor blizak ovom paru otkrio da je Dado zaista pokušao da prestane sa svojim starim navikama nakon što je upoznao Selmu, te joj je obećao da će se zaista promijeniti ako mu da šansu i uda se za njega.

Tako je i bilo, barem prvih nekoliko mjeseci njihovog braka, a onda je Dado počeo opet da izlazi, a ono što Selma nije mogla i nije željela da toleriše jeste to što je njen suprug uvijek bio okružen djevojkama u takvim izlascima, pa su zbog toga odlučili da je najbolje da se razvedu.

Danas, Dado je u braku sa mankenkom Ivonom, sa kojom je dobio i kćerku kojoj su dali ime Alea, a čini se da su zaista sretni zajedno. Što se tiče Selme, nije poznato da li se ono ponovo udavala nakon braka sa Polumentom, ali je sasvim sigurno da je danas ljepša nego prije, što ćete i sami zaključiti kad pogledate slike u nastavku.

Kako je Selma oduvijek htjela da bude dizajner, iako nije studirala dizajn, a u posljednje vrijeme se posvetila izradi marama sa kaligrafskim natpisima koje postaju sve popularnije, a Selma je jako ponosna i sretna jer se njeni snovi konačno ostvaruju, izjavila je nedavno za medije.

Komentari