Notes160x600
Rollup
Šako Polumenta ima dvije kćerke koje sve ostavljaju bez daha: Izgledaju kao milion dolara, a zbog starije su se zapalile društvene mreže (Foto)

Šako Polumenta ima dvije kćerke koje sve ostavljaju bez daha: Izgledaju kao milion dolara, a zbog starije su se zapalile društvene mreže (Foto)

Jedan od najpoznatijih pjevača, kada je u pitanju domaća estrada, je sigurno Šako Polumenta, koji je u toku svoje karijere koja traje već duži niz godina imao neke zaista odlične hitove po kojima ga svi znaju.

Ipak, nikad nije u centar pozornosti pokušavao da dovede svoj privatni život, kao što to rade neki pjevači koji se i ne mogu baš istaći na estradi svojim uspjesima na poslovnom planu, pa se barem trude da na taj način privuku pažnju na sebe.

Šako Polumenta ima dvije kćerke, koje se zovu Rijalda i Rijana, a činjenica je da obje plijene pažnju svojim izgledom gdje god da se pojave u javnosti. Kada su njih dvije u pitanju, svi se slažu da je riječ o nevjerovatnim damama koje zaista izgledaju bolje i bolje iz dana u dan, a često se na društvenim mrežama znaju pohvaliti raznim fotografijama na koje uvijek dobiju gomilu komplimenata.

Njihovi pratitelji stalno vode brigu o svim njihovim izlascima i pojavljivanjima, a iako se nikad nisu pretjerano eksponirale kada su mediji u pitanju, u svakom slučaju se svi slažu da su posebno zanimljive medijima koji rado pišu o svemu što se događa u njihovim životima.

Ipak, uvijek se tu nađe nekih glasina u medijima, pa tako i za pjevača kao što je Šako Polumenta, a kružile su priče o aferi koju je on imao sa mlađom djevojkom prije nekog vremena, a može se reći da su te glasine, istinite ili ne, zaista naudile njegovoj reputaciji i ono što je on gradio godinama.

Komentari