Notes160x600
Rollup
Sada može da zaboravite i na sirće i soda bikarbonu: Kada se ova dva neobična sastojka pomiješaju, vaše kupatilo će da se blista

Sada može da zaboravite i na sirće i soda bikarbonu: Kada se ova dva neobična sastojka pomiješaju, vaše kupatilo će da se blista

Svi oni koji inače koriste neka domaća sredstva za održavanje higijene u svojim domovima jako su dobro upoznati s tim koliko su zapravo sirće i soda bikarbona moćni.

Ukoliko i vi spadate u tu skupinu, onda će vas sigurno u današnjem članku iznenaditi kada vam saopštimo da je ovaj recept čak moćniji od tih već spomenutih sastojaka, te da su svi naprosto fascinirani koliko je sredstvo efikasno. Ono što će vam biti potrebno jeste Coca Cola i votka.

Iako ste sigurno na početku i vi ostali zbunjeni, bez obzira koliko se smjesa činila čudnom, ukoliko ste odlučni da se riješite kamenca iz svog toaleta jednom za sva vremena, onda biste ovaj trik trebali što ranije da isprobate. Naime, ono što treba da učinite jeste da ova dva pića pomiješate u omjeru 1:1, te da ih potom naspete u neku flašu sa prskalicom.

Mješavinu nanesite na sve kritične površine u vašem toaletu, a ista bi trebala da odstoji barem nekih pola sata prije nego je operete. Ono što mnogi praktikuju, ukoliko imaju dovoljno vremena, jeste da ostave mješavinu da se osuši, a da onda ponovo nanesu još mješavine, kako su rezultati tada još bolji.

Za to se možete zahvaliti tome što kiselina koja se nalazi u Coca Coli nagriza kamenac, dok ga alkohol iz votke na kraju dokrajči, pa se on skida odmah. Neće biti potrebno da više ribate ili trljate svoje kupatilo, nego samo pripremite ovu smjesu, nanesite je, a onda je kasnije prebrišite i uživajte u plodovima svog truda i rada!

Komentari