Notes160x600
Rollup
Sačuvajte vašu ljubav u braku i vezi: Zbog ovoga su muškarci nesretni

Sačuvajte vašu ljubav u braku i vezi: Zbog ovoga su muškarci nesretni

Iako je zaista tačno da nijedan brak nije isti, te da je svaka veza, svaka ljubavna romansa po nečemu posebna i jedinstvena, kada su muškarci u pitanju, postoje neke univerzalne primjedbe oko kojih će se većina muškaraca da složi istog trenutka. Upravo iz ovih razloga koje ćete imati priliku da saznate u nastavku teksta, dođe do prekida dugogodišnjih veza, ali i razvoda braka.

Muškarci ne mogu da podnesu da ih neko stalno kritikuje, čak i ako se to pripadnicama nježnijeg spola čini kao korisno podsjećanje na učinjene greške. Iako ih se naziva jačim spolom, ne mogu baš da podnesu osjećaj da nisu dovoljno dobri, pa zbog toga će prije da pobjegnu iz takvog napetog okruženja. Ono što morate imati na umu jeste da muškarci mnogo manje pričaju, a i sporije razmišljaju nego žene, pa tako ako vaš partner ne odgovara odmah na vaša pitanja, nema razloga da se ljutite, nego mu dajte vremena da razmisli.

Normalno je da će se vaš zajednički život drastično promijeniti kada postanete roditelji, ali ipak ono što smeta većini muškaraca jeste što žene često svoj život podrede djeci, a muževe zapostave. Svi razumiju da odgajanje djece zahtjeva mnogo vremena, energije i pažnje od oba roditelja, ali i najobičniji gest kao što je poljubac ili zagrljaj na kraju dana, u nekim trenucima može da napravi veliku razliku.

Izuzetno bitan dio braka je fizička bliskost, a ovo je jedan dio gdje je kompromis neizostavan. Ako želite da živite sretno u braku, onda je bitno da imate razumijevanja za svog partnera, ali naravno da isto tražite i od njega.

Komentari